1

استارتاپ چیست؟ سرمایه‌گذاری در آن چگونه است؟ چه روش‌هایی برای تحلیل ارزش آتی یک استارتاپ وجود دارد؟ در این مقاله در باره این موارد صحبت خواهیم کرد

استارتاپ یک شرکت جوان است که بر اساس یک پروژه به وجود آمده که این پروژه بر مبنای یک ایده جدید و نوین است. استارتاپ هم‌چنین توسط یک یا چند کارآفرین تاسیس شده است تا محصول یا خدماتی منحصر به فرد را توسعه داده و به بازار عرضه کند.

هم‌چنین استارتاپ دارای ارتباط مستقیمی با مبحث کارآفرینی و ایده‌پردازی است.

یک استارتاپ معمولی بر اساس ماهیت خود ، معمولاً یک عملیات کم هزینه است ، که با بودجه بنیان‌گذاران یا دوستان و خانواده‌های آن‌ها شکل می‌گیرد.

نکات کلیدی برای به خاطر سپردن

۱. استارتاپ یک کسب و کار کارآفرینانه است که نیازمند حمایت مالی کافی برای شروع است.

۲. اولین چالش برای یک استارتاپ ، اثبات اعتبار و ایجاد مفهوم برای وام‌دهندگان و سرمایه‌گذاران بالقوه است.

۳. استارتاپ‌ها همیشه بسیار پر ریسک هستند دارای پیشنهادات خطرناکی می‌باشند ، اما سرمایه‌گذاران روش‌های مختلفی برای تعیین ارزش مورد نظر دریافتی خود از پروژه دارند.

تأمین مالی استارتاپ

یکی از اولین وظایف یک استارتاپ ، جمع‌آوری مبلغ قابل توجهی سرمایه برای توسعه بیشتر محصول یا خدمت مورد نظر است. برای انجام این کار ، آن‌ها یا باید یک استدلال محکم ، و یا یک نمونه اولیه ، ارائه دهند که ادعای آن‌ها را مبنی بر اینکه ایده آن‌ها واقعاً جدید است یا پیشرفت بزرگی نسبت به محصولات فعلی موجود در بازار ایجاد کرده است ، به اثبات برساند.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  تکنیک ارتباط اجباری برای پرورش خلاقیت چیست؟

اگرچه اکثریت بزرگی از استارتاپ‌ها شکست می‌خورند ، اما برخی از موفق‌ترین کارآفرینان در تاریخ صاحبان استارتاپ‌هایی مانند مایکروسافت (بیل گیتس) ، فورد موتورز (تأسیس هنری فورد) و مک دونالد (ری کروک) می‌باشند.

درک استارتاپ‌ها

در ابتدا ، شرکت‌های نوپا درآمد کمی دارند یا اینکه حتی اصلا درآمدی ندارند. آنها فقط ایده‌ای دارند که باید توسعه دهند ، آزمایش کنند و پس از تکمیل ، به بازار عرضه کنند. این کار هزینه زیادی را می‌طلبد و صاحبان استارتاپ‌ها بایستی چندین منبع بالقوه برای استفاده از آنها داشته باشند:

۱. منابع سنتی تأمین مالی شامل وام‌های مشاغل کوچک از بانک‌ها یا اتحادیه‌های اعتباری ، وام‌های مشاغل کوچک دولتی از بانک‌های محلی و کمک‌های غیر انتفاعی.

۲. استارتاپ‌ها گاهی با دانشگاه‌ها، مدارس تجاری و سایر سازمان‌های غیرانتفاعی مرتبط هستند ، راهنمایی ، فضای اداری و بودجه اولیه را برای استارتاپ ها فراهم می‌کنند.

انواع سرمایه‌گذاری‌ها در استارتاپ

سرمایه‌گذاران خطرپذیر و سرمایه‌گذاران فرشته به طور فعال به دنبال استارتاپ‌های امیدبخشی هستند که بتوانند در ازای دریافت سهم ، در این کسب و کارهای در حال شروع سرمایه‌گذاری کنند.

استارتاپ‌ها را چگونه تبلیغ کنید؟

استارتاپ‌ها سابقه ندارند و به دلیل همین عدم سابقه سود کمتری کسب کرده‌اند. این امر سرمایه‌گذاری‌ها را بسیار مخاطره‌آمیز می‌کند. هرگاه به نظر می رسد ایده‌ای شایسته توجه است ، سرمایه‌گذاران بالقوه می‌توانند از یکی از انواع روش‌های مختلف برای تخمین میزان سرمایه مورد نیاز برای شروع استفاده کنند. یک استارتاپ خوب همچطرح توجیهی چیست؟ عوامل مهم در نوشتن طرح توجیهینین برای اقناع سرمایه‌گذاران و جذب سرمایه نیاز به یک طرح توجیهی خوب دارد.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  اهرم کسب و کار چیست؟ ۶ نوع اهرم کسب و کار کدامند؟

رویکرد هزینه تکراری

این رویکرد هزینه‌هایی را که شرکت قبلاً برای توسعه محصول یا خدمات خود و خرید دارایی‌های فیزیکی انجام داده است ، در نظر می‌گیرد. این روش ارزش‌گذاری دارایی‌های احتمالی آینده یا دارایی‌های نامشهود شرکت را در نظر نمی‌گیرد.

رویکرد بازار

این رویکرد نیز هزینه‌های جذب مشتریان در مشاغل مشابه در گذشته نزدیک را در نظر می‌گیرد. اگر ایده راه‌اندازی واقعاً منحصر به فرد باشد ، این رویکرد می‌تواند نادیده گرفته شود.

رویکرد جریان نقدی تنزیل شده

جریان‌های نقدی مورد انتظار آینده تجارت را بررسی می‌کند. این رویکرد بسیار تئوریک و ذهنی است و تجربه عملی آن بحث دیگری خواهد داشت.

رویکرد مرحله توسعه

این رویکرد ، محدوده ارزش بالقوه بالاتری را به یک استارتاپ توسعه یافته‌تر اختصاص می‌دهد. حتی اگر سودآور نباشد ، استارتاپی که دارای وب‌سایت است و می‌تواند میزان فروش و ترافیک خود را نشان دهد ، احتمالاً نمره بالاتری از آنی که ایده جالبی داشته باشد خواهد داشت.

از آنجا که استارتاپ‌ها نرخ شکست بالایی دارند ، سرمایه‌گذاران بالقوه کارآمدی و تجربه تیم مدیریت و نیز همچنین کارآمدی و یونیک بودن ایده را در نظر می‌گیرند. حتی سرمایه‌گذاران موسوم به “فرشته” نیز پولی را در کاری سرمایه‌گذاری نمی‌کنند که ریسک بالایی داشته و آن‌ها خود توان از دست دادن آن را ندارند.

در این مقاله درباره اینکه استارتاپ چیست ، انواع سرمایه‌گذاری آن‌ها و تامین مالی استارتاپ و نیز رویکردهایی که سرمایه گذاران برای تحلیل ارزش آتی یک استارتاپ به کار می‌برند صحبت کردیم.

منابع مورد استفاده

۱. استارتاپ – سایت اینوستوپدیا – ترجمه از انگلیسی

گروه تجاری و کارآفرینی پرداس

آکادمی همکار golearnwork.com در زمینه کارآفرینی ، منتورینگ کسب و کار و مباحث مربوط به ایده‌یابی و تفکر خلاقانه ، بیزینس پلن و طرح توجیهی با تمرکز روی صادرات و تولید منتهی به صادرات.

مطالب مرتبط
1
نمودار استخوان ماهی (علت و معلول ایشیکاوا) 1 دقیقه

نمودار استخوان ماهی (علت و معلول ایشیکاوا)

گروه تجاری و کارآفرینی پرداس

نمودار استخوان ماهی (علت و معلول ایشیکاوا) چیست؟ در این مقاله قصد داریم دررابطه‌با این نمودار توضیحاتی ارائه دهیم. با ما همراه باشید. نمودار استخوان ماهی، یک ابزار تجسم برای دسته بندی علل ریشه‌ای و بالقوه یک مشکل است. از این نمودار هم‌چنین در مباحث خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی استفاده می‌شود. بیشتر بخوانید: تعریف کارآفرینی […]

تکنیک اسکمپر SCAMPER چیست؟ 1 دقیقه

تکنیک اسکمپر SCAMPER چیست؟

گروه تجاری و کارآفرینی پرداس

تکنیک SCAMPER چیست؟ در این مقاله آموزشی به‌صورت هندبوک، مراحل تکنیک اسکمپر را برای شما توضیح خواهیم داد. مقدمه و معرفی تکنیک تکنیک اسکمپر یکی از مهم‌ترین و مشهورترین تکنیک‌های خلاقیت است. این تکنیک در کنار تکنیک‌های دیگر خلاقیت همچون نمودار استخوان ماهی، ارتباط اجباری، نقشه عصبی و … قرار می‌گیرد. با این تکنیک می‌توان […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان