1

فریمورک های اینترنت اشیا چیست؟

فریمورک های اینترنت اشیا چیست؟ در این مقاله قصد داریم ۵ فریمورک یا چارچوب کاری مناسب برای مدیریت پروژه‌هاب اینترنت اشیا را معرفی کنیم‌.

معرفی فریمورک های اینترنت اشیا

۵ فریمورک اینترنت اشیا شامل موارد زیر است:

خدمات وب آمازون (AWS) IoT: یک بستر رایانش ابری برای IoT است که توسط آمازون منتشر شده است. این چارچوب به گونه‌ای طراحی شده است که به دستگاه‌های هوشمند اجازه می‌دهد به راحتی با AWS Cloud و سایر دستگاه‌های متصل ارتباط و تعامل ایمن برقرار کنند.

بستر Arm Mbed IoT: بستری برای توسعه برنامه‌های IoT مبتنی بر میکروکنترلرهای Arm است. هدف پلتفرم Arm Mbed IoT این است که با ادغام ابزارها و خدمات Mbed ، محیطی مقیاس‌پذیر ، یکپارچه و ایمن را برای دستگاه‌های IoT فراهم کند.

بیشتر بخوانید: مقیاس پذیری چیست؟

مجموعه Azure IoT مایکروسافت: پلتفرمی است که شامل مجموعه‌ای از خدمات است که به کاربران امکان می‌دهد با دستگاه‌های اینترنت اشیاء خود ارتباط برقرار کرده و داده‌ها را دریافت کرده و همچنین عملیات مختلفی را بر روی داده‌ها مانند تجزیه و تحلیل چند بعدی ، تبدیل و تجمیع انجام دهند.

بستر Brillo / Weave گوگل: بستری برای پیاده‌سازی سریع برنامه‌های اینترنت اشیا است. این پلتفرم از دو ستون اصلی تشکیل شده است: Brillo ، یک سیستم عامل مبتنی بر اندروید برای توسعه دستگاه‌های کم مصرف در خودرو ، و Weave ، یک پروتکل ارتباطی IoT که به عنوان زبان ارتباطی بین دستگاه و ابر عمل می‌کند.

پلتفرم Calvin: یک پلتفرم IoT منبع باز است که توسط Ericsson منتشر شده است و برای ایجاد و مدیریت برنامه‌های توزیع شده طراحی شده است که به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. بستر Calvin شامل یک چارچوب توسعه برای توسعه دهندگان برنامه و همچنین یک محیط اجرا برای مدیریت برنامه در حال اجرا است.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  بوت در کامپیوتر چیست؟

در این مقاله در مورد فریمورک های اینترنت اشیا صحبت کردیم.

منبع

۱. تعریف اینترنت اشیا – ترجمه از انگلیسی

مطالب مرتبط
1
1 دقیقه

تفاوت بین RAM و ROM در کامپیوتر

golearnwork

تفاوت بین RAM و ROM در کامپیوتر چیست؟ در این مقاله در مورد تفاوت این دو نوع حافظه اصلی صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید. حافظه دسترسی تصادفی (RAM) برای ذخیره برنامه‌ها و داده‌های مورد استفاده CPU در زمان واقعی استفاده می‌شود. داده‌های موجود در حافظه دسترسی تصادفی را می‌توان چندین بار خواند ، […]

تجزیه و تحلیل نظارت چیست؟ 1 دقیقه

تجزیه و تحلیل نظارت چیست؟

golearnwork

تجزیه‌وتحلیل نظارت چیست؟ قصد داریم در این مقاله مباحثی را پیرامون این موضوع مطرح کنیم. پس تا انتها با ما همراه باشید. تجزیه و تحلیل نظارت یا Surveillance Analytics عبارت است از نوعی تحلیل امنیتی که به وسیله هوش مصنوعی و یادگیری ماشین انجام می‌شود، و تهدیدهای بالقوه امنیتی را شناسایی می‌کند. مزایای جدیدترین فناوری‌های […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان