1

درآمد غیرفعال چیست؟ در این آموزش در مورد درآمد غیر فعال و نحوه کسب آن و تفاوت آن با سایر درآمدها توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

درآمد غیرفعال چیست؟

درآمد غیرفعال شامل درآمد حاصل از اجاره ملک ، مشارکت محدود یا هر نوع شغل و کسب و کار دیگری است که هیچ فردی به طور فعال در آن مشارکت ندارد. معمولاً درآمد غیرفعال مشمول مالیات است.

برخی تحلیلگران درآمد پورتفولیو را به عنوان درآمد منفعل می‌دانند و بنابراین سود از معامله و سود سهام را درآمد غیرفعال محسوب می‌کنند.

درآمد غیرفعال برای به دست آوردن و حفظ نیاز به تلاش اندکی دارد یا هیچ تلاشی نیاز ندارد. هنگامی که یک کارمند تلاش کمی برای ایجاد درآمد انجام می‌دهد ، از آن به عنوان درآمد منفعل پیشرونده یاد می‌شود.

یک سرمایه‌گذاری با درآمد غیرفعال ، زندگی سرمایه‌گذار را از چند جهت ساده‌تر می‌کند ، به ویژه هنگامی که رویکرد عملی انتخاب می‌شود. چهار گزینه سرمایه‌گذاری با درآمد غیرفعال عبارتند از: املاک و مستغلات ، وام های همتا به همتا ، سهام سود سهام و صندوق‌های شاخص.

این چهار گزینه سطوح مختلف ریسک و تنوع را پوشش می‌دهد.

مانند هر نوع سرمایه‌گذاری مالی ، سنجش بازده مورد انتظار یک فرصت درآمد غیرفعال در مقابل احتمال ضرر (ریسک) ضروری است.

درک درآمد غیرفعال

به طور خلاصه ، درآمد غیرفعال عبارت است از گردش پول در فواصل منظم و بدون نیاز به تلاش قابل توجه برای ایجاد آن.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  استارتاپ چیست؟

سه نوع فعالیت منفعل وجود دارد:

جریان نقدی از طریق درآمد اموال ، از جمله سود مالکیت سرمایه ، اجاره از طریق مالکیت منابع مانند درآمد اجاره ، جریان نقدینگی از یک ملک یا هر املاک و مستغلات و از طریق تملک دارایی‌های مالی.

فعالیت‌های مرتبط با تجارت ، که در آنها فردی در کسب و کار دیگری سرمایه‌گذاری می‌کند ، اما مشارکت عملیاتی نمی‌کند.

حق امتیاز ، یعنی پرداخت‌هایی که توسط یک شرکت (دارای مجوز) به شرکت یا فرد دیگری (صاحب امتیاز) برای استفاده از مالکیت معنوی شرکت دوم (موسیقی ، فیلم ، کتاب) انجام شده است.

بیشتر بخوانید: مالکیت فکری چیست؟

در این مقاله در مورد درآمد غیرفعال مطالبی را بیان کردیم.

منبع

۱. درآمد غیر فعال – ترجمه از انگلیسی

گروه تجاری و کارآفرینی پرداس

آکادمی همکار golearnwork.com در زمینه کارآفرینی ، منتورینگ کسب و کار و مباحث مربوط به ایده‌یابی و تفکر خلاقانه ، بیزینس پلن و طرح توجیهی با تمرکز روی صادرات و تولید منتهی به صادرات.

مطالب مرتبط
1
تکنیک طوفان فکری چیست؟ 1 دقیقه

تکنیک طوفان فکری چیست؟

گروه تجاری و کارآفرینی پرداس

تکنیک طوفان فکری چیست؟ در این نوشتار قصد داریم درباره مفهوم طوفان فکری توضیح داده و جزئیات مربوط به آن را تشریح کنیم. با ما همراه باشید. طوفان فکری روشی است که توسط تیم‌های طراحی برای ایجاد ایده جهت حل مسائل استفاده می‌شود. تحت شرایط کنترل شده و یک محیط آزاد اندیش، تیم‌ها از طریق […]

جوزف شومپیتر 1 دقیقه

جوزف شومپیتر کیست؟

گروه تجاری و کارآفرینی پرداس

جوزف شومپیتر کیست؟ جوزف آلویس شومپیتر (1883-1950) اقتصاددان، مورخ اقتصادی، سیاستمدار و نویسنده تحصیل کرده اتریشی بود. او را یکی از بزرگ‌ترین روشنفکران قرن بیستم می‌دانند. شومپیتر بیشتر به خاطر نظریه‌هایش در مورد چرخه‌های تجاری و توسعه اقتصادهای سرمایه‌داری و برای معرفی مفهوم کارآفرینی شناخته شده است. برای شومپیتر، کارآفرین سنگ بنای سرمایه‌داری بود، یک […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان