1

دامپینگ چیست؟ منظور از دامپینگ تمام شیوه‌هایی است که طی آن یک شرکت محصولات خود را با قیمتی کمتر از هزینه تولید آن به فروش می‌رساند.

بر این اساس ، برای شرکتها ، هدف از دامپینگ چیزی جز رقابت مستقیم در بازار به منظور فراتر از رقابت و اعمال کنترل بهتر بر خود بازار نیست.

بنابراین ، مفهوم دامپینگ نیز به عنوان تلاش برای رقابت ناعادلانه درک می‌شود.

عمل دامپینگ شامل فرار مالیاتی می‌شود و توسط سازمان تجارت جهانی مورد مجازات قرار می‌گیرد ، هم‌زمان با توافقنامه عمومی تعرفه ها و تجارت. با این حال ، برای همه کسانی که طرفدار دامپینگ از طریق تجارت آزاد هستند ، آن را عملی می‌دانند که به نفع مصرف‌کننده نهایی است.

انواع دامپینگ چیست؟

انواع مختلفی از دامپینگ وجود دارد ، اما همه آنها در حال پیگیری هستند ، به طور خلاصه ، همه به طور جدی به دنبال انحصار در بازاری هستند که محصولات خود را در آن عرضه می‌کنند. در ادامه ، نگاهی خواهیم داشت به رایج‌ترین انواع دامپینگ و اینکه هر کدام شامل چه مواردی می‌شوند:

دامپینگ مداوم: محصولات به طور مداوم به بازارهای بین‌المللی صادر می‌شود. مزایا ناشی از تفاوت قیمت محصول در بازار داخلی در مقایسه با خارج است.

دامپینگ غارتگر: صادرکننده محصولات خود را در بازار بین المللی به فروش می رساند. اگرچه در نگاه اول به نظر می‌رسد که در پشت صحنه سود به دست نمی‌آورید ، اما کاری که انجام می‌دهید این است که رقابت مستقیم را از بین می‌برید در حالی که به راحتی وارد بازار سنتی می‌شوید. به این ترتیب ، مزایایی که از طریق این روش به دست می‌آید در درازمدت ارزیابی می‌شود ، زمانی که تقریباً هیچ رقابتی وجود نداشته باشد و ما با وضعیت انحصاری روبرو باشیم. به این دلایل ، این تهاجمی‌ترین و خطرناک‌ترین روش دامپینگ است.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  داده کاوی چیست؟

دامپینگ اسپورادیک: در مواردی که مازاد تولید وجود دارد رخ می‌دهد. سپس مازاد به بازار بین المللی ارسال می‌شود تا با قیمتی کمتر از هزینه مربوطه در آنجا فروخته شود.

این بود توضیح دامپینگ و برخی انواع آن.

منبع

۱. تعریف دامپینگ – ترجمه از انگلیسی

گروه تجاری و کارآفرینی پرداس

آکادمی همکار golearnwork.com در زمینه کارآفرینی ، منتورینگ کسب و کار و مباحث مربوط به ایده‌یابی و تفکر خلاقانه ، بیزینس پلن و طرح توجیهی با تمرکز روی صادرات و تولید منتهی به صادرات.

مطالب مرتبط
1
تفاوت داده های سخت و نرم چیست؟ 1 دقیقه

تفاوت داده های سخت و نرم چیست؟

golearnwork

تفاوت داده های سخت و نرم چیست؟ در این مقاله آموزشی قصد داریم ضمن تعریف مفهوم آن‌ها تفاوت این دو گزینه را توضیح دهیم. آیا تا به حال فکر کرده‌اید: امروز کدام مسیر برگشت سریع‌ترین خواهد بود؟ با وجود برنامه‌های نوآورانه‌ای مانند Waze، و تجربیاتی که از آن کسب کرده‌ایم، می‌دانیم که کوتاه‌ترین مسیر از […]

1 دقیقه

کاربردهای داده کاوی و روندهای آن

سهراب محمدی

کاربردهای داده کاوی و روندهای آن چیست؟ در این مقاله قصد داریم درباره کاربردهای داده کاوی و روندهای آن توضیحاتی بدهیم. با ما همراه باشید. نوشتار اصلی: داده کاوی چیست؟ داده کاوی امروزه روز به شکلی گسترده در زمینه‌های مختلف استفاده می‌شود. امروزه تعدادی از سیستم‌های داده کاوی در امور تجاری موجود است و چالش‌های […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان