1

تفاوت بین رایانش ابری و خوشه ای

تفاوت بین رایانش ابری و خوشه ای چیست؟ هر کدام چه ساختار و عملکردی دارند؟ در این مقاله خواهیم گفت.

رایانش ابری

رایانش ابری ، تحویل داده درخواستی از منابع رایانشی ، به ویژه قدرت محاسباتی و ذخیره‌سازی داده‌ها در اینترنت است که در ازای قیمت پرداخت شده به خدمات دهنده اینترنت (ISP) صورت می‌گیرد. به طور کلی به مراکز داده موجود در اینترنت در دسترس کاربران اشاره دارد. رایانش ابری مجموعه منابع مجازی شده است. این امر به کاربران امکان می‌دهد برنامه‌های آنلاین خود را ایجاد ، پیکربندی و سفارشی کنند. کاربر می‌تواند در هر زمان و هر مکان بدون نگرانی در مورد شیوه مدیریت و کم و کیف نگهداری منابع به هر منبعی دسترسی داشته باشد و با اطلاعات خود کار کند. رایانش ابری ترکیبی از منابع محاسباتی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را در شبکه فراهم می‌کند.

زیرساخت اصلی فناوری ابری ، شبکه‌های گسترده مانند WAN با قابلیت استفاده مجازی از منابع پراکنده است.

رایانش خوشه‌ای

رایانش خوشه‌ای به فرآیند تقسیم کار پردازش بین چندین رایانه در خوشه اشاره دارد. تعدادی کامپیوتر در یک شبکه متصل هستند و با تشکیل خوشه‌ای از رایانه‌ها که در آن فرآیند محاسبه را رایانش خوشه‌ای می‌نامند ، یک یا چند کار واحد را انجام می‌دهند.

محاسبه خوشه‌ای یک چارچوب محاسباتی با عملکرد بالا است که به حل کارآمدتر عملیات پیچیده با سرعت پردازش سریع‌تر و یکپارچگی بهتر داده‌ها کمک می کند. Cluster Computing یک فناوری شبکه‌ای است که عملیات خود را بر اساس اصل سیستم‌های توزیع شده انجام می‌دهد.

زیرساخت اصلی این نوع رایانش ، شبکه‌های محلی LAN است.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  تفاوت دریاچه داده و انبار داده چیست؟

در این مقاله تفاوت بین رایانش ابری و خوشه ای ذکر شد. از همراهی شما سپاسگزاریم.

مطالب مرتبط
1
1 دقیقه

سیستم فایل چیست؟

golearnwork

سیستم فایل چیست؟ چه کاربردی دارد؟ انواع آن کدام است؟ در این مقاله آموزشی خواهیم گفت. با ما همراه باشید. در رایانه ، یک سیستم فایل (گاهی اوقات فایل سیستم هم نامیده می‌شود) عبارت از نحوه نام‌گذاری فایل‌ها و محل نگهداری آن‌ها برای ذخیره و بازیابی است. بدون سیستم فایل ، اطلاعات ذخیره شده در […]

1 دقیقه

تست POST در کامپیوتر چیست؟

golearnwork

تست POST در کامپیوتر چیست؟ در این مقاله در مورد این تست که مربوط به خطایابی سخت‌افزاری کامپیوتر هنگام روشن شدن آن است توضیح می‌دهیم. تست POST چیست؟ تست POST (مخفف: power-on self-test) ، اولین مرحله بوت سیستم پس از روشن شدن منبع تغذیه و برق‌رسانی به سخت‌افزارهاست ، آزمایشی است که کامپیوتر به صورت […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان