1

الگوریتم چیست؟ در این مقاله آموزشی قصد داریم در مورد مفهوم الگوریتم در علوم کامپیوتر توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.

الگوریتم لیستی از دستورالعمل‌ها و قوانین است که کامپیوتر باید برای انجام یک کار انجام دهد.

الگوریتم‌ها در هر کاری که انجام می‌دهیم وجود دارند. اما برای کسانی که تمایلی به ریاضیات و برنامه‌نویسی ندارند ، اصطلاح “الگوریتم” چندان روشن نیست.

بنابراین ، ممکن است این اصطلاح را خیلی شنیده باشید بدون اینکه مفهوم آن را بدانید. اما الگوریتم دقیقاً چیست؟

الگوریتم چیست؟

الگوریتم‌ها مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها هستند که گام به گام برای انجام یک وظیفه یا حل یک مشکل دنبال می‌شوند.

برای مثال می‌توانید دستور پخت کیک را به عنوان الگوریتمی برای پخت کیک در نظر بگیرید.

در علوم رایانه ، الگوریتم‌ها یک راهنمای سریالی و پی در پی برای انجام اقدامات به رایانه‌ها ارائه می‌دهند. آن‌ها شامل یک لیست دقیق از فرمان‌ها هستند که دقیقاً نحوه انجام یک کار را توضیح می‌دهند.

بنابراین الگوریتم چیست؟ یک راه خوب برای تصور آن‌ها ، کتابچه‌های راهنمای کوچک است که به رایانه ها می‌گوید چگونه یک کار معین را انجام دهند یا داده‌های معین دریافت شده را دستکاری کنند.

الگوریتم‌های رایانه چگونه کار می‌کنند؟

الگوریتم‌های رایانه ووسط سامانه ورودی و خروجی کار می‌کنند. آن‌ها ورودی را می‌گیرند و هر مرحله از الگوریتم را برای تولید یک خروجی روی آن داده‌ها اعمال می‌کنند.

به عنوان مثال ، یک موتور جستجو دارای یک الگوریتم است که یک درخواست جستجوی مفروض را به عنوان ورودی می‌گیرد و پایگاه داده خود را برای موارد مربوط به کلمات درخواستی در پرس و جو جستجو می‌کند. او سپس نتایج را نشان می‌دهد.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  بلاک چین چیست؟

شما به راحتی می‌توانید الگوریتم‌ها را به عنوان یک نمودار جریان مشاهده کنید. ورود منجر به مراحل و سوالاتی می‌شود که باید به ترتیب به آنها پرداخته شود. هنگامی که هر بخش از نمودار جریان کامل می‌شود ، نتیجه تولید شده خروجی است.

الگوریتم‌ها و اتوماسیون

تا اینجا بسیار ساده به نظر می‌رسد ، اما وجود الگوریتم برای چیست؟

الگوریتم‌ها در همه زمینه‌های محاسبات و پردازش استفاده می‌شوند. آنها می‌توانند داده‌ها را دستکاری و پردازش کنند و محاسبات یا اقدامات را به روش‌های مختلف روی آن‌ها اعمال کنند.

یک مثال خوب از الگوریتم‌های در حال اجرا نرم‌افزار اتوماسیون است. دلیل آن این است که اتوماسیون با پیروی از قوانین تعریف شده‌ای کار می‌کند و وظایف تعیین شده را انجام می‌دهد. این قوانین یک الگوریتم را تشکیل می‌دهند.

بنابراین ، نرم افزار اتوماسیون از الگوریتم‌های زیادی تشکیل شده است که همه آن‌ها برای خودکارسازی فرآیندهای شما کار می‌کنند.

به عنوان مثال ، یکی از کارهای خودکار شما نیاز به نرم افزار اتوماسیون شما دارد که تمام اطلاعات صورتحساب دریافت شده از طریق ایمیل را گرفته و در یک صفحه گسترده مانند Excel قرار دهد. برای انجام این کار ، شما برای یک سری قوانین و شرایطی را که برنامه باید رعایت کند ، الگوریتمی را تعیین می‌کنید.

در این مورد ، ورودی فرآیند ، هر یک از ایمیل‌های دریافتی است. سپس هر یک از این ایمیل‌ها برای تکمیل کار به مرحله بعدی ارسال می‌شوند. این می‌تواند شامل اسکن هر ایمیل برای تشخیص و پیدا کردن عبارات کلیدی مورد نظر ما باشد. سپس ایمیل‌های حاوی این شرایط به مرحله بعدی می‌روند و هر مرحله را برای شناسایی و استخراج داده‌های مربوطه دنبال می‌کنند. خروجی اطلاعاتی است که در یک صفحه گسترده قرار می‌گیرد.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  مسیر در کامپیوتر چیست؟ سیستم فایل چگونه با مسیر کار می‌کند؟

جمع‌بندی

بنابراین الگوریتم چیست؟ اینها دستورهایی هستند که روش اصلی انجام کار را توصیف می‌کنند. در محاسبات ، الگوریتم لیستی از دستورالعمل ها و قوانین است که کامپیوتر باید برای انجام یک کار تعریف و آن‌ها را اعمال کند.

در این مقاله درباره این موضوع که الگوریتم چیست و چگونه کار می‌کند صحبت کردیم.

منبع

۱. تعریف الگوریتم – ترجمه از انگلیسی

مطالب مرتبط
1
1 دقیقه

پایگاه داده چیست؟

سهراب محمدی

پایگاه داده چیست؟ در این نوشتار می‌خواهیم پایگاه داده را تعریف کرده و به برخی از خصوصیات آن اشاره کنیم. با ما همراه باشید. بیشتر بخوانید: داده کاوی چیست؟ مقدمه پایگاه داده مجموعه‌ای سازمان‌یافته از داده‌ها و یا اطلاعات ساختاریافته است که معمولاً به صورت الکترونیکی در یک سامانه کامپیوتری ذخیره می‌شوند. یک پایگاه داده […]

1 دقیقه

پردازنده چیست؟ چگونه کار می کند؟

golearnwork

پردازنده چیست؟ چگونه کار می کند؟ میخواهیم در مورد پردازنده به عنوان مغز اصلی کامپیوتر صحبت کنیم و کارکردها و انواع آن را تشریح کنیم. پردازنده یا در اصطلاح تخصصی‌تر ، واحد پردازش مرکزی Central Processing Unit (CPU) ، مغز هر دستگاه کامپیوتری به شمار می‌رود. پردازنده‌ها تقریباً در هر دستگاهی که شما استفاده می‌کنید […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان