1

کاربردهای اینترنت اشیا

کاربردهای اینترنت اشیا چیست؟ در این مقاله برخی از کاربردهای اینترنت اشیا در هوشمندسازی را توضیح خواهیم داد.

مقاله اصلی: اینترنت اشیا چیست؟

کاربردهای اینترنت اشیا

بسیاری از برنامه‌های کاربردی اینترنت اشیا در دنیای واقعی وجود دارد ، از IoT مصرف‌کننده و سازمانی گرفته تا IoT تولیدی و صنعتی (IIoT). برنامه‌های کاربردی اینترنت اشیا گستره وسیعی از جمله خودرو ، مخابرات و انرژی را در بر می‌گیرد.

کاربردهای اینترنت اشیا در بخش مصرف‌کننده

به عنوان مثال ، در بخش مصرف‌کننده ، خانه‌های هوشمند مجهز به ترموستات هوشمند ، لوازم هوشمند و گرمایش ، روشنایی و لوازم الکترونیکی متصل از راه دور از طریق رایانه و تلفن های هوشمند قابل کنترل هستند.

کاربردهای اینترنت اشیا در بخش‌های خدماتی

دستگاه‌های پوشیدنی با حسگرها و نرم‌افزار می‌توانند داده‌های کاربران را جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل کرده و پیام‌هایی را به سایر فناوری‌ها برای کاربران ارسال کنند تا زندگی کاربران راحت‌تر شود. دستگاه‌های پوشیدنی نیز برای ایمنی عمومی استفاده می‌شوند ، به عنوان مثال ، بهبود زمان پاسخ‌گویی به اورژانس با ارائه مسیرهای بهینه به مکان یا ردیابی علائم حیاتی کارگران ساختمانی یا آتش‌نشانان در جاده.

در مراقبت‌های بهداشتی ، اینترنت اشیا مزایای زیادی را ایجاد می‌کند ، از جمله توانایی نظارت دقیق‌تر بیماران با استفاده از تجزیه و تحلیل داده‌های تولید شده.

بیمارستان‌ها اغلب از سیستم‌های اینترنت اشیا برای انجام وظایفی مانند مدیریت موجودی داروها و تجهیزات پزشکی استفاده می‌کنند.

این مطلب را نیز حتما بخوانید:  انواع حافظه اصلی در کامپیوتر چیست؟

به عنوان مثال ، ساختمان‌های هوشمند می‌توانند با استفاده از حسگرهایی که تعداد ساکنان یک اتاق را تشخیص می‌دهند ، هزینه‌های انرژی را کاهش دهند. درجه حرارت می‌تواند به طور خودکار تنظیم شود ، به عنوان مثال ، با روشن کردن کولر در صورتی که سنسورها تشخیص دهند که یک اتاق کنفرانس پر است یا اگر همه افراد دفتر به خانه برگشته باشند ، گرما را کم کنند.

در کشاورزی ، سیستم‌های کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا می‌توانند به عنوان مثال ، نور ، دما ، رطوبت و رطوبت خاک در مزارع کشت شده را با استفاده از حسگرهای متصل کنترل کنند. اینترنت اشیا هم‌چنین در اتوماسیون سیستم‌های آبیاری نقش دارد.

در یک شهر هوشمند ، حسگرها و استقرار IoT ، مانند چراغ‌های هوشمند خیابان و کنتورهای هوشمند ، می‌توانند به کاهش ترافیک ، صرفه‌جویی در انرژی ، نظارت و حل مسائل زیست محیطی و بهبود بهداشت کمک کنند.

در این مقاله به کاربردهای اینترنت اشیا پرداختیم.

منبع

۱. اینترنت اشیا چیست؟ – ترجمه از انگلیسی

مطالب مرتبط
1
فناوری دفتر کل توزیع شده 1 دقیقه

فناوری دفتر کل توزیع شده (DLT) چیست؟

golearnwork

فناوری دفتر کل توزیع شده (DLT) چیست؟ در این مقاله قصد داریم تکنولوژی مهمی که بلاک چین بر آن بنا شده را توضیح دهیم. با ما همراه باشید. بیشتر بخوانید: بلاک چین چیست؟ فناوری دفتر کل توزیع شده (DLT) به زیرساخت‌های فناوری و پروتکل‌هایی اشاره دارد که دسترسی، اعتبارسنجی و به‌روز‌رسانی هم‌زمان رکوردها را به […]

1 دقیقه

یادگیری عمیق چیست؟

golearnwork

یادگیری عمیق چیست؟ چه ویژگی‌ها و کارکردهایی دارد؟ در این مقاله آموزشی توصیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. یادگیری عمیق نوعی یادگیری ماشین و هوش مصنوعی (AI) است که از شیوه‌ای که انسان‌ها از انواع خاصی از دانش کسب می‌کنند ، تقلید می‌کند. یادگیری عمیق چیست؟ یادگیری عمیق بخش مهمی از علم داده است […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان